Rihanna dala nyújt vigaszt a Star Trek sztárjainak [VIDEO]

MOZI HÍREK – Anton Yelchin halála mélyen megrázta a Star Trek stábját. Az orosz származású színészt a saját terepjárója nyomta neki a kertkapunak, mivel gyári hibás sebváltója miatt visszagurult a felhajtón. Yelchint pár napja, szűk családi körben temették el, miközben tovább folyik a nyomozás a tragédia ügyében.

A hamarosan a mozikba kerülő új opusz, a Star Trek: Mindenen túl sztárjai a közösségi médiában búcsúztatták el barátjukat. Zoe Saldana, Zachary Quinto és John Choazt írták, hogy a film betétdala, RihannaSledgehammer című száma nyújt nekik vigaszt a gyászban.

„Köszönöm a gyönyörű dalt, @badgalriri, a Star Trek család legnehezebb időszakában. Tudjuk, hogy Anton büszke lenne” – írta Saldana az Instagramon.

„Ilyen elképesztően szomorú hét után @badgalriri némi fényt hoz a sötétségbe” – posztolta Quinto.

Az új Star Trek film visszatér a hagyományhoz, azaz nem az akciókra, hanem a cselekménybonyolításra és a karakterépítésre helyezi a hangsúlyt. Persze azért nem maradtak ki belőle az elképesztő űrcsaták sem, ami a legutóbbi előzetesből is kiderül:

(Star Trek Beyond – hazai bemutató: 2016. július 21.)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu