Végre kiderült, mikor kerül mozikba a Tűzgyűrű 2

MOZI HÍREK – Pár napja a Universal Pictures hivatalosan is megerősítette, hogy a Tűzgyűrű 2 jelen tervek szerint 2018. február 23-án kerül a mozikba. Furcsa választás ez a dátum, de majd kiderül, mennyire jó ötlet az év elejére rakni egy ilyen filmet. Ezen a februári napra egyelőre más stúdió még nem jelentett be igényét, azonban pusztán egy héttel előtte kerül mozikba a Marvel Fekete Párduca.

A bejelentés most tényleg komolynak tűnik, lévén az első rész rendezője, maga Guillermo del Toro arról írt twitterjén, hogy már forgatják a Tűzgyűrű 2-őt. Ő egyébként pusztán producerként vesz részt a gyártásban, szerencsére azért a sztoriba volt beleszólása, és véleménye szerint jó kezekben lesz a rendezői stafétabot Steven S. DeKnight kezében.

Del Toro azt ígérte, hogy rövidesen elkezdik a szereplők bejelentését, és a The Hollywood Reporter máris megírta az első hírt: Scott Eastwooddal már tárgyalnak, hogy John Boyega mellett ő legyen a film másik főszereplője.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu