Készül már a Fűrész 8!

MOZI HÍREK – 2010-ben utoljára láthattunk új Fűrész-filmet, egész konkrétan a hetedik részt, és akkor még arról volt szó, hogy az lesz az utolsó epizód. Persze, ahogy egy régi James Bond film címe is mondja: soha ne mondd, hogy soha.

A sikeres horror filmsorozatok egyik jellemző tulajdonsága, hogy sosem érnek véget, mindig újabb és újabb – gyakran elég erőltetett – folytatásokkal rukkolnak elő a készítők. A Fűrész-széria során a sorozatgyilkos, Jigsawt már a harmadik részben megölték, és ezután pedig már csak bosszantóan közepes történetekkel tudták folytatni a szériát, ami úgy tűnt, végül kifulladt. Meg is ígérték, hogy ennyi volt, befejezték, ám nagyon úgy tűnik, hogy mindössze hat évet kellett rá várni, hogy az újabb folytatás elkészüljön. Jelenleg ugyanis verbuválják a stábot ez egy új epizódhoz, rendezőket már szerződtettek is hozzá, méghozzá nem is akárkiket.

A Spierig testvérek nevét már hallhattuk a Daybreakers és az Időhurok kapcsán, ők már bizonyították, hogy van tehetségük az intelligens sci-fikhez és horrorfilmekhez, és talán ők képesek lesznek olyan filmet készíteni, ami méltó a James Wan által rendezett első részhez. Úgy hírlik, a sztorival nem a hetedik rész után veszik fel a fonalat, hanem inkább újrakezdik az egészet, szóval hagyományos értelemben vett folytatás helyett az új film inkább rebootnak lesz tekinthető.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu