A Kickboxer remake-jében Van Damme a mentort alakítja [VIDEO]

MOZI HÍREK – Előzetes érkezett a verekedős mozi feldolgozásából, amelyben az annak idején főszereplőt alakító Jean-Claude Van Damme ezúttal a harcos mentorát alakítja.

Befejeződtek a forgatási munkálatai a kultikus KickboxerVérbosszú Bangkokban feldolgozásának és a hosszas hallgatást követően most megjelent a remake első teljes előzetese, amelyet elnézve nem is tűnik annyira pocséknak az új Kickboxer film.

A színész-rendező John Stockwell rendezésével készült filmről mindössze annyit kell tudni, hogy pontosan ugyanaz lesz a története, mint a 27 évvel ezelőtt bemutatott eredetinek. Az új változatban a főhős Kurt Sloane karakterét egy ismeretlen színész, bizonyos Alain Moussi alakítja, míg a gonosz Tong Po szerepét A galaxis őrzői Draxjaként befutott korábbi MMA harcos, Dave Bautista kapta.

A mellékszereplők között Sloane barátnőjeként láthatjuk az ugyancsak az MMA világából néhány éve Hollywoodba átigazolt Gina Caranót is, míg a mozi legfőbb érdekességeként a főhős mesterét az a Jean-Claude Van Damme formálja meg, aki annak idején magát Sloane-t játszotta. Amúgy  az előzetest elnézve leginkább miatta lesz érdemes adni egy esélyt a remake-nek.

A hivatalosan a Kickboxer: Vengeance címet viselő film augusztus 19-én fog debütálni az amerikai mozikban. Hazai bemutatóról egyelőre nem tudunk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu