Thor: Ragnarok: így néz majd ki Hulk gladiátor felszerelése

MOZI HÍREK – Csak „hulkan” merjük mondani: hiába is várják a zöld mutáns rajongói, hogy egy újabb különálló Hulk film készüljön, erre sajnos minimális az esély. Várhatóan jó drága lenne és nem egyáltalán nem biztos, hogy behozná az árát, ráadásul a forgalmazói jogokkal kapcsolatban is akadhatnának problémák. Pedig a Planet Hulk történetének mozis verziója biztos örömet okozna a sok-sok rajngónak.

Ehelyett, a Marvel inkább beleszuszakolta ezt a történetet a következő Thor produkció cselekményébe. Amikor megtudtuk, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháborúban ez a két karakter nem szerepel, rögtön kiderült az is, hogy az asgardi istenség és Hulk egymás oldalán fog harcolni. Sokan arra számítottak, hogy a Comic Conon talán levetítenek egy rövid jelenetet vagy teaser-féleséget a filmből, de sajnos a Thor Rangarok panelnél Kevin Feige rögtön azzal kezdte, hogy mivel a forgatást még csak nemrég kezdték el, nem tudtak összevágni semmi említésre méltót.

Hogy a rajngóknak ne kelljen lógó orral hazamenniük a Comic-Conról, kiállításra került Hulk páncélja és fegyvere. A történet szerint gladiátorként fog küzdeni egy arénában és itt találkozik majd Thorral, aki pont olyan eszköz után kutat, amivel megakadályozhatja Asgard pusztulását.

Emellett leadták még Taiki Waititi rendező mulatságos rövidfilmjét is, amelyben Thor Ausztráliában éldegél egy Daryl Jacobsen nevű sráccal és önkénteskedik a helyi általános iskolában. Majd megkéri Darylt, hogy küldjön egy levelet Tony Starknak és Steve Rogersnek, amit le is diktál. Starknak a következőt írja: „Hogy ityeg a fityeg? Emlékszel még arra, amikor az általad megalkotott robot majdnem elpusztította a Földet? Eléggé mókás volt.” Állítólag van egy olyan jelenet is, ahol éppen Thor Bannerrel unatkozik és megtudja, hogy Stark arra kérte, hogy álljon mellé a Polgárháborúban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu