Charlie Hunnamt nem látjuk majd viszont a Tűzgyűrű 2-ben

MOZI HÍREK – A Universal Pictures és a Legendary Entertainment egy ideje már tervezik a Tűzgyűrű 2 elkészítését, és most nagyon úgy tűnik, hogy végre tető alá is hozzák ezt a második részt, azonban most az MTV elég érdekes infót szállított.

A film cím jelenleg a Pacific Rim: Maelstorm, persze ez még változhat, viszont ami érdekesebb, hogy a stúdiók megerősítették: hogy az első Pacific Rim egyik főszereplője, Charlie Hunnam egész biztosan nem tér vissza Raleigh Becker Jeager pilóta szerepében. Emellett nem csupán Hunnam marad ki a folytatásból, hanem az első filmet rendezőként jegyző Guillermo del Toro is csupán produceri tisztségből igazgatja a projekt útjait.

Az viszont biztató, hogy Steven S. DeKnight eddigi munkássága alapján jó rendezőnek tűnik (ő rendezte a Daredevil Netflix sorozatot), és a forgatókönyv is talán rendben lesz, amelyről részben Jon Spaihts gondoskodik. Ha minden jól megy, 2018. februárjában kerül mozikba az új rész, de ez még nem 100%.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu