Jean-Claude Van Damme besokallt, majd káromkodva lelécelt egy ausztrál TV elő műsorából!

MOZI HÍREK – Ausztráliában történt, hogy Jean-Claude Van Damme egyszerűen felállt TV-interjú közben, majd dühösen lelépett, közölve, hogy már baromira unja, hogy mindig ugyanazokat a kérdéseket teszik fel neki. A Channel 7-nek elárulta, hogy elképesztően elege van, hogy állandóan Kylie Minogue-al folytatott régi kapcsolatáról és az edzéseiről kérdezgetik.

A belga akcióhős hozzátette, hogy 25 éve kérdezik tőle ezeket, hogy már egyszerűen megunta, hogy mindig ugyanaz a műsor. A riporterek állandóan két témára vannak kihegyezve: először megkérdezik, hogy milyen edzéssel tarthatóak meg az izmai, azután a gyengébb nemmel folytatott kapcsolataival szekálják. 55 évesen már sokkal több kérdésre tudna válaszolni, de őt mindig ezzel a régi műsorral nyaggatják. Ezúttal éppen Ausztráliában adott volna interjút, de a szokásos “unalmas kérdésekre” adott válaszok helyett inkább arra kérte a riportert, hadd mondja el a véleményét.

Láthatóan belefáradva mesélte, hogy az elmúlt 25 évben ugyanazokkal a kérdésekkel faggatták, most épp Ausztráliába jött abban a hitben, hogy talán más kérdéseket fognak neki feltenni. Hozzátette, hogy soha többé nem lesz sem harmincöt, sem huszonöt éves, kérdezzék őt a jelenjéről. Kellemetlenül, sőt, kifejezetten rosszul érzi magát ezektől a kérdésektől. Miután megkérdezi, van-e következő kérdés, Van Damme egyszerűen kisétál a stúdióból…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu