Stephen Lang elárulta, mikor kezdik forgatni az Avatar 2-őt

MOZI HÍREK – A Titanic-hoz és az első Avatarhoz hasonlóan az Avatar 2 is egy olyan film, melynek forgatását állandóan halogatják. Eredetileg az Avatar 2-nek 2013-ban kellett volna moziba kerülnie, viszont a dolgok jelenlegi állása szerint ebből már csak 2018 december lesz – majdnem tíz évvel a 2009-es első rész után.

Stephen Lang – aki nemrég még a Vaksötétben  alakította a vak sorozatgyilkost – ismét Miles Quaritch – az első rész főgonoszának – szerepét alakítja majd – emiatt kellett lemondania Kábel szerepéről is a Deadpool 2-ben. Az Ain’t It Cool News-nak adott interjújában Lang azt is bejelentette, hogy a filmet a 2017 elején kezdik majd forgatni, így tényleg várható a 2018 decemberi mozikba kerülés.

„Igen, tényleg lassan elkezdjük. Minden jól alakul. Jövő év elején kezdjük a forgatást. De amúgy az ilyen filmeknél – mint az Avatar, vagy Avatar 2 – nem arról van szó, hogy ölben tett kézzel ülünk. A design, a produkció, a különféle világok, a lények és a környezet – ezeken már mind dolgoztunk.”  – mesélte Lang a forgatás csúszásával kapcsolatban.

Stephen Lang azt is hozzátette, hogy James Cameron és a csapata már hat éve dolgoznak a folytatáson – amióta az előző film mozikba került. A színészek között szerepel majd Zoe Saldana, Sam Worthington és Sigourney Weaver is.

A 2018-as Avatar 2 után 2020-ban érkezik majd az Avatar 3 is, amit aztán követ az Avatar 4 2022-ben és az Avatar 5 2023-ban. Bár Stephen Lang biztosan visszatér a második részben, a sorsa még nem ismert, így nem tudni, hogy a további részekben is szerepel-e.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu