Paul Walker halála után is visszatérhet karaktere a Halálos iramban 8-ben

MOZI HÍREK – A Halálos iramban 7-et még javában forgatták, amikor Paul Walker tragikus körülmények között, egy szívszorító baleset során elhunyt.

A forgatás során számos olyan jelenetet rögzíteni kellett volna még, amiben Brian O’Conner (Paul Walker karaktere) szerepelt volna. A stúdió felkérésére a hiányzó jeleneteket Paul Walker testvérei, Caleb és Cody Walker játszották el.

Nemrég az Entertainment Tonight puhatolózott a Walker testvéreknél, Caleb pedig azt válaszolta, hogy elképzelhető, hogy a Halálos iramban filmekben visszatérhet Brian O’Conner karaktere. A két testvér azt mesélte, hogy Vin Diesel kereste fel őket azzal az ötlettel, hogy Walker figuráját valahogy visszahozzák a folytatásban. Vin Diesel és a stúdió csakis Walkerék beleegyezésével helyezhetnék a történetbe O’Conner karakterét, így Vin Diesel kérte a család hozzájárulását.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu