Már erősen készül Joe Manganiello Deahtstroke szerepére

MOZI HÍREK – Egy szuperhős szerepét elvállalni sohasem könnyű felaladat, különösen akkor, ha az adott figurát még moziban nem láthattuk. Joe Magnaiello színész Slade Wilson, azaz Deathstroke páncélját ölti majd magára a következő standalone Batman moziban. A szerephez a fizikai adottságai megvannak, a az igazi kihívás inkább a karakter kegyetlen, kíméletlen jellemének megjelenítése majd. A színész legújabb Tweetjében azt mutatja, hogy talán nem fogunk csalódni, különösen azok a rajongók, akik igazi képregényhű ellenséget szeretnének – kívülről-belülről.

A tweet egy ártatlan képnek látszik, de ha alaposan megnézzük, nagyon is beszédes poszt. A kitweetelt fotó, melyen 5 különböző részletet figyelhetünk meg, igencsak árulkodó.

Azt már korábban is láttuk, hogy Deathstroke páncélzata teljesen hű lesz az eredetihez, viszont nagyon úgy tűnik, hogy Manganiello igyekszik  a maszk alatt is Slade Wilson lenni, mely az ősz haj és kecskeszakállban merül ki. A karakter különböző ábrázolásai a játékfigurákon és képregényeken keresztül arra engednek következtetni, hogy Joe Manganiello teljes tanulmányt végez, hogy a legéletszerűbb Deathstroke-ot kapjuk, aki valaha mozivászonra lépett.

Egyelőre két cím nélküli DC film van terítéken, ezek 2018 és 2019-re vannak tervezve, a legújabb híresztelések szerint pedig a korábbi időpont lesz Ben Affleck Batmanjének első önálló kalandja. Idővel persze minden ki fog derülni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu