Erotika és virtuális valóság A sötét ötven árnyalatában

MOZI HÍREK – A szürke ötven árnyalata két folytatásának hírverését akarják kicsit feldobni a mostanában agyonhype-olt VR technológiával a marketingesek. A rendező, James Foley árulta el, hogy a nézők A sötét ötven árnyalatában és A szabadság ötven árnyalatában bizonyos jeleneteket a virtuális valóságban is megnézhetnek, vagyis a néző ott lehet majd és alaposan körül is nézhet Ana és Christian hálószobájában, miközben éppen szeretkeznek.

Annyit azonban meg kell jegyezni, hogy az élményt nem a moziban lehet élvezni majd, hanem a film promóciós anyagaiban, amikhez az interneten lehet hozzáférni. Foley számára azonban nem kétséges, hogy ez a jövő útja: „Az ösztönöm azt súgja, hogy a mozi a virtuális valóság felé halad, mert ez a vizuális nyelv kiterjesztése – mondta a rendező a Universal stúdió panelbeszélgetésén. – A filmhez készített virtuális valóságbeli jelenetek új agyterületeket hódítottak meg a fejemben.”

ps4pro-fifty-shades-1

Valószínűleg a trilógia harmadik részéhez is készülnek a virtuális valóság technikájával előállított jelenetek, de ezek is marketingcélból kerülnek a nézők elé, hogy ízelítőt kapjanak abból, milyen érzés, ha közvetlen közelről figyelhetik meg a két főhős erotikus kalandjait.

(Fifty Shades Darker – hazai bemutató: 2017. február 9.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu