Bradley Cooper ismét megkapta a behívóját

MOZI HÍREK – Bradley Cooper 2015 februárjában még arab terroristákra vadászott egy mesterlövészpuskával egy modern háborús történetben, most ejtőernyővel landol majd a második világháborúban, ellenséges területen – közvetlenül a normandiai partraszállás előtt – olvashatjuk a Deadline oldalán.

Konkrétan az Atlantic Wall című filmről van szó, amely egy ejtőernyős történetét meséli el, aki nem sokkal a normandiai partraszállás megkezdése előtt kerül a németek által megszállt övezetbe, ahol egyrészt kémkednie is kell, másrészt egy – egyelőre nem ismert – ígéretet is be kell tartani a meggyilkolt bajtársának.

A Gavin O’Connor (A zsaruk becsülete, Pasifogó, A könyvelő,) által rendezett filmnek többek között az is az érdekessége, hogy hogy az eredeti normandiai helyszínen is forgatják. Bradley Cooper pedig az Amerikai mesterlövész után ismét egy amerikai katona katonai bakancsát húzhatja fel.

A forgatásra viszont egy kicsit még várni kell: 2018-ban kezdik meg, lévén Cooper többek között a Csillag születik c. film remake-forgatja majd a közeljövőben, melynek a főszerepét Lady Gaga kapta meg, és a rendezés mellett a forgatókönyvet és férfi főszerepet is elvállalta.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu