Nem fogod elhinni, ki alakítja majd Barbie babát a készülő filmben!

MOZI HÍREK – Napjainkban is annyi karcsú, szőke bombázó szerepel a Hollywoodban, hogy amikor egy ilyen filmet bejelentenek, szerintem mindannyiunk (de legalábbis férfi olvasóink) lelki szemei előtt megjelennek a lehetséges választások Barbie baba szerepére. (Az enyém Cameron Diaz lenne, még akkor is, ha ő egy MILF Barbie szerepet vállalhatna leginkább.)

Azonban mindannyiunk megrökönyödésére a szerepről nem valamilyen karcsú, szőke színésznővel tárgyal a Sony Pictures, hanem a leginkább komikus szerepeiről Amy Schumer-rel, aki… hát fogalmazzunk úgy az ideális testsúly elérésének tekintetében némi kihívásokkal küzd.

Aki azt hinné, hogy a stand-up comedy-jeiről is elhíresült enyhén túlsúlyos színésznő egy karcos filmvígjáték keretében fog majd hülyét csinálni az egész Barbie-kultuszból, az nagyon téved. A készülő Barbie-film nagyon is komoly témákat feszeget. Schumer egy olyan babát alakít, aki Barbielandban él, egy olyan világban, ahol sok más Barbie karakter is tengeti napjait. A sztori szerint Amy Schumer Barbie-ját kihajítják, mert nem elég tökéletes, túl excentrikus és nem passzol egy Barbie-társdalom szigorú kereteihez. Így hát ez a Barbie faképnél hagyja a játékvilágot és kalandozni megy a valós világba, ahol arra a felfedezésre jut, hogy a boldogság belülről fakad és nem a külsőségek révén és a lényeg, hogy higgyünk magunkban, nem az, hogy a tökéletesség valamilyen úgyis elérhetetlen szintjét meglépjük. A Mattel és a Sony egyaránt hisznek benne, hogy ezzel a filmmel szakítani fognak. A Mattel egyébként azért is bizakodó, mert az eddigi filmek, amelyek a játékaiból készültek, 3 milliárd dollárt hoztak a cégnek.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu