Micheal Bay utolsó, ötödik Transformers filmjében minden eddiginél látványosabb zúzást ígér

MOZI HÍREK – Ha van olyan színész, akire nem számítanánk egy Transformers: The Last Knight filmben, akkor az Anthony Hopkins: a Királyi Színiakadémián képzett 78 éves Oscar-díjas színészlegenda.

Pedig az ő hangjával indul a Transformers – Az utolsó lovag első előzetese. Hopkins jelenléte mindenesetre talán egyfajta ígéret is lehet, hogy a gépjárművekké átalakuló óriásrobotokról szóló sorozat ötödik része nem lesz annyira elképesztően idétlen, mint az előző epizódok. Persze, alapvetően Michael Bay filmről van szó: a shakespeare-i dialógusok helyett a lényeg most is a látványos robbanásokon, monumentális pusztításon lesz.

Michael Bay rendező egyébként korábban már beharangozta, hogy az ötödik rész után végez Transformers-filmekkel, és az rendezőt ismerve számíthatunk rá, hogy mielőtt búcsúzik a híres sorozatától, akkora akcióhegyek lesznek itt, hogy kiesik a pattogatott kukorica a kezünkből.

Mindenesetre reménykedjünk, hogy a Transformers-sorozat színvonalának erős hullámvasútja után ismét valami elfogadható kerül a mozikba.

A világ megmentését egyébként ismét Mark Wahlberg vállalta fel, továbbá visszatér az első három részben látott Josh Duhamel, Tyrese Gibson és John Turturro, illetve megfordul a filmben a kíváló afroamerikai komikus: Jerrod Carmichael és A galaxis őrzői-ből ismert Laura Haddock, illetve a már megemlített Anthony Hopkins is, aki mellett ott figyel egy jópofa kutyus is, aki feltűnően hasonlít a gazdira.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu