Megan Fox, mint Méregcsók a Gotham City szirénekben? Már meg is rajzolták!

MOZI HÍREK – Egy pillanatra sem áll le a Warner Bros. gépezete, miközben ontja magából a DC Extented Universe filmeket – annak ellenére, hogy egyre több a középszerű, vagy kifejezetten selejtes darab köztük. Nem is olyan régen a stúdió megerősítette, hogy bizony érkezik a Harley Quinn spinoff film, Margot Robbie főszereplésével. További pletykák merültek fel arról, hogy Méregcsók (Poison Ivy) szerepében Megan Fox villantana majd teljes mellbedobással. Most már arról is van elképzelésünk, hogy nézne ki a sokat már nem is sejtető, hanem inkább mutató Méregcsók szerkóban a szexi színésznő.

A BossLogic nevű művész rajzolta meg ugyanis nemrég Twitteren – saját képzelő erejét felhasználva – Megan Fox arcú Méregcsókot. Ez a rajz egyébként egy későbbi verziója egy korábban készült rajzának, amelyet azért alakított át, hogy egyrészt a pletykáknak „megfeleljen”, másrészt saját bevallása szerint is nagy Megan Fox rajongó.

„Lighting Fix – I happen to love @meganfox, so I modified my IVY piece to have fun with the rumors 🙂 #GothamCitySirens.” (Imádom @meganfoxot, szóval úgy alakítottam át az IVY szerkót, hogy mulassunk egy kicsit a pletykákat meghallva. 🙂 ) – írta twitteren.

Maga Megan Fox egyébként már 2014-ben említette, hogy szívesen eljátszaná Poison Ivy, vagy Red Sonja szerepét és az is közismert, hogy a vonzó színésznő nagy képregényrajongó. Ráadásul nemrég rendelt meg nem kevés DC Comics kiadványt, méghozzá konkrétan a Harley Quinn #14-et, #17-et és #38-at – ezekben mind együtt szerepel a két szuperrosszlány.

Legutóbb a majdnem húszéves, borzalmasan tré Batman és Robinban láthattuk Méregcsókot a filmvásznon Uma Thurman szerepében. A rajongók anno gyűlölték a filmet, szóval nem csoda, hogy a „vega” női DC karakter megjelenése ennyit váratott magára. Margot Robbie egyébként az Öngyilkos osztagban alakított Harley Quinn szereplése után állítólag egészen beleszeretett a DC Comics női karakterekbe és ezért bérelt fel egy forgatókönyvírót saját maga, hogy a sztorin együtt dolgozzanak. A Warnernek tetszett az ötlet és zöld utat adott a filmnek, amelyen gőzerővel dolgoznak – már csak új Catwomanre és Poison Ivy-ra van szükség. (Bár mi Anne Hathaway újabb Macskanő szerepeltetése ellen nem tiltakoznánk hevesen…)

Bár a rajongók eddig nem igazán voltak oda Megan Fox Méregcsókjáért, de a képregényes múltja révén érthető a filmproducerek választása. Korábban már szerepelt a Michael Bay-féle Tini Nindzsa Teknőcök sorozatban és ha ezek a filmek nem is nevezhetők a filmművészet csúcsának, a filmeknek hála, Megan Fox maga szép kis rajongói bázist tudhat maga mögött. És hogy milyen a BossLogic rajz? Íme!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu