Keira Knightley tényleg visszatér A Karib-tenger kalózai 5-ben? További részletek a filmből! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az már közismert tény, hogy Orlando Bloom, A Karib-tenger kalózai trilógia egyik főszereplője visszatér a 2017 nyarán mozikba kerülő A Karib-tenger kalózai: Halott ember nem mesél című opusban , amely a sorozat szám szerinti ötödik része lesz. Orlando Bloom kihagyta a negyedik részt, csakúgy, mint Keira Knightley, aki – nagyon úgy tűnik – szintén megfordul a filmben.

A hírt a TooFab website osztotta meg azt is hozzátéve, hogy már titokban fel is vették a jeleneteket Keirával.

A rajongók jól tudják, hogy Keira Knightley Elizabeth Swann szerepét alakította a kalózos sorozatban és most ismét láthatjuk majd a filmvásznon ebben a szerepben. Viszont rossz hír a Keira rajongók számára, hogy állítólag sajnos csak rövid kameo jelenetről, vagy jelenetekről van szó. Sokan még azt is rebesgetik, hogy ez nem más, mint egy kredit-lista után látható jelenet, amely A Karib-tenger kalózai 6-nak a beharangozója, tehát ott viszont sokkal fontosabb szerepe lehet a csinos női kalózkapitánynak.

Orlando Bloom viszont fontosabb szerepet kap majd az ötödik részben is. Egyelőre a Disney producerek nem hajlandóak megerősíteni a híreket, se pro, se kontra.

Amit eddig biztosan tudunk, az a háttértörténet. Az örökké szerencsétlen Jack Sparrow (Johnny Depp) ismét pórul jár, mint ahogy az eddigi jellemezte kalózkarrierjét. A baj forrása ezúttal egy régi ellensége, az élőhalott Salazar kapitány (Javier Bardam), aki megszökött a Bermuda-háromszög mágikus fogságából és elhatározta, hogy minden kalózkapitányt meggyilkol beleértve Jack Sparrow-t is. Sparrow egyetlen esélye, hogy ezt elkerülje, hogy megtalálja a Poszeidón legendás háromágú szigonyát, amely egy olyan elképesztő, mágikus fegyver, mely totális hatalmat biztosít tulajdonosának a tengerek hullámai felett.

Az ötödik kalandban új és régi arcok egyaránt felbukkannak. Az újak: Kaya Scodelario, Brenton Thwaites és Golshifteh Farahani, a régi tengeri kutyák között Geoffrey Rush (Barbossa), Stephen Graham (Scrum) és Kevin McNally (Joshamee Gibbs) is megtalálható. Hab a tortán, hogy a legendás zenész, Paul McCartney is megfordul a filmben egy vadonatúj karaktert eljátszva – sajnos róla még semmit sem lehet tudni.

A kalózos kalandfilmet Joachim Rønning és Espen Sandberg (Kon-tiki) rendezőpárosa dirigálja, a forgatókönyvet pedig Jeff Nathanson (Kapj el, ha tudsz) írta. Disney 2017 május 26-át jelölte meg a film megjelenésének, mely napon egy Ryan Reynolds főszereplésével készülő sci-fi-vel, a Life-al kell megbirkóznia.

A forgatás egyébként már tavaly nyáron, Ausztráliában megtörtént. A Disney által eddig kiadott trailerből még nem sok mindent lehet megtudni, még Jack Sparrow, vagy Oralando Bloom Will Turnerje sem szerepel benne. Új trailerre csak jövő év elején lehet majd számítani, a Disney ugyanis ekkor indítja majd el a marketing-hadjáratot.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu