Mennyből az Alien eljött hozzátok! Lássátok! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az Alien: Covenant producerei mikor máskorra is tudták volna időzíteni a film első trailerét, mint karácsony másnapjára, hogy megadják megfelelő hangulatot? Ez a trailer pedig kérem nem viccel, itt nem lesz finomkodás, lassan felépülő cselekményszál fura fehér emberszerű lényekkel, ez kérem, – ha hihetünk a trailernek – kőkemény Alienhorror lesz, ahol végre a maga teljes valójában tér vissza „A nyolcadik utas: a Halál”!

És miért is ne hinnénk, hiszen maga Ridley Scott rendezi most is a folytatást, aki egyrészt fájó szívvel lemondott a Blade Runner 2049 rendezéséről és átadta a stafétabotot Denis Villeneuve-nek, másrészt Michael Fassbender „elkottyantotta”, hogy ez a rész most sokkal félelmetesebb lesz, mint az előző epizód.  (Aki remélhetőleg végre egy igazán ütős franchise-ba térhet vissza a meglehetősen felemásra sikeredett Assassin’s Creed film után, melynek producere is a színész volt. )

Az új Alien filmbe egyébként visszatér majd Noomi Rapace és persze Michael Fassbender, aki ismét Davidet, az androidot alakítja a filmvásznon. A trailert elnézve a film sokban emlékeztet az eredeti Alienre, a franchise 1979-es első alkotására. Május 19 sajnos még nagyon messze van, addig is talán – frusztrációi ellenére is – érdemes ismét elővenni az Alien: Isolationt, a sztori, hangulat – no és persze a várakozás kínjainak legyőzése miatt. 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu