Russel Crowe alakítja Dr Jekyll és Mr Hyde szerepét az új Múmia-filmben, részletek

MOZI HÍREK – Pár héttel ezelőtt a Universal bemutatta az első trailert az új Múmia filmből,  amelyben először láthattuk a Tom Cruise-féle Nick Mortont és Russell Crowe Dr. Henry Jekylljét. Ez a film lesz az első a Universal „szörny-reboot” univerzumában és az összes film napjainkban játszódik.

Bár azt már régóta tudni lehetett, hogy Tom Cruise lesz a film főszereplője, ugyanakkor Russell Crowe szerepeltetése, mint az ikonikus Dr. Henry Jekyll, meglepetés volt. A másik meglepetést viszont a rendező szolgáltatta az Entertainment Weekly-nek adott interjújában.

„Ez egy olyan „eredet-történet”, amely egyszerre „két szinten” is működik majd. Erről többet nem akarok elárulni. Mindössze annyit tennék még hozzá, hogy ebben a filmben változni egy kicsit Tom Cruise állandó karaktere. Több mint 30 éven keresztül megszokhattuk, hogy Tom Cruise mindig is a „nap hőse”, mindig megmenti a világot. Ez nagyszerű, ezért fizetek, amikor moziba megyek, hogy a filmjeit megnézzem. Ugyanakkor, egy szörnyfilm kontextusában ez már nem is olyan egyszerű, mert a szörnyfilmek karakterei gyakran kiszámíthatatlanok, és lövésük sincs arról, hogyan mentsék meg a világot. Az első, amit Tomnak mondtam, hogy sokkal félelmetesebb lesz, ha elvesszük a nézőtől azt a biztos tudatot, hogy meg tudod oldani a problémát.” – magyarázta a rendező.

Elképzelhető, hogy a rendező két külön eredettörténetet is egy filmbe szuszakol: az egyik Ahmet hercegnőé lesz, akit Sofia Boutella alakít, a másik pedig a Russell Crowe-féle Dr. Jekyll, de biztosan még nem tudhatjuk.

A Tom Cruise által alakított Nick Morton egyébként korántsem a szokásos jófiú: „egy amorális fickó, aki összecsapásba kerül egy újjáélesztett egyiptomi múmiával. Arról is olvashatunk a hivatalos sajtóanyagban, amelyre az EW cikk utal, hogy Dr. Jekyll nem igazán „kedves figura”, amikor dühös lesz, így minden bizonnyal találkozunk Mr. Hyde énjével is.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu