Lesz vajon Deadpool az utolsó Wolverine-filmben? Végre itt a magyar premierdátum!

MOZI HÍREK – Korábban már hallhattunk róla, hogy Deadpool is megjelenik majd a Hugh Jackmen főszereplésével készülő Loganben. Konkrétan a The Wrap arról írt, hogy egy rövid jelenetet leforgattak Ryan Reynolds Deadpooljával a Loganhez.

A részleteket ugyan nem ismertette a forrás, viszont ezt a részt állítólag maga David Leitch, a Deadpool 2 rendezője dirigálta volna, és a spekulációk arra engedtek következtetni, hogy a Logan stáblista utáni jelenetéről van szó. Igen, sajnos csak „volna”: nem sokkal később maga a Deadpool színész: Ryan Reynolds is tagadta a dolgot twitterjén: „Sajnos ez nem igaz. A 24601-es fogoly egyedül megy csatába.” Ezt a tweetet később James Mangold rendező is igazolta.

Jó hír viszont, hogy már megvan a film magyar mozikba kerülésének dátuma. Egész konkrétan március 2-án nézhetjük majd, ahogy az öreg Wolverine szanaszét szakítja ellenfeleit. Bizony, az új Wolverine-film nem finomkodik majd: kint is R-es korhatárt kap a film, ami nálunk is várhatóan 16 éven felülieknek besorolásba kerül, vagy akár még a csak 18 éven felülieknek is elképzelhető.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu