Saw Gerrera vajon visszatér?

MOZI HÍREK – Bár arra számítottunk, hogy sokkal nagyobb szerepe kap Saw Gerrera a Zsivány Egyesben (Rogue One), de végül az Oscar-díjas Forest Whitaker Star Wars karakterét sajnos csak nagyon kevés időt (konkrétan mindössze csak pár percet) láthattuk a vásznon. Nagy kár érte, mert sokkal több lehetőség rejlettek a figurában, ennél jóval több mindent lehetett volna kezdeni vele. Mi is erősan hiányoltuk a filmkritikánkban!

Erre valószínűleg a Disney is rájött, lévén friss bejelentés, hogy Saw Gerrera Január 7-én jelenik meg ismét majd a Star Wars Rebels animációs sorozatban, és most is Forest Whitaker hangján fog megszólalni. Egyébiránt Kathleen Kennedy, a Lucasfilm CEO-ja azt is megosztotta az Empire magazinnal, hogy eredetileg ennél bizony sokkal inkább ki szerették volna hangsúlyozni a szerepét a filmben – hát ez nem nagyon jött össze. Viszont szeretnének továbbra is foglalkozni Gerrerával, ezért átgondolják a lehetőségeket, hogy a jövőbeli elgondolásaikba miképpen férne bele a veterán szabadságharcos.

Hogy mégis mik ezek az „elképzelések”, arról már hallgatott a hölgy, de van rá egy fogadásunk, hogy a Han Solo filmbe bele fog kerülni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu