Carrie Fisher véleménye a digitális Leia hercegnő kameójáról a Zsivány Egyesben

MOZI HÍREK – A Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher év végi tragikus halála kapcsán egyre több hozzá kötődő Star Wars hír lát napvilágot. Az egyik ilyen a Zsivány Egyeshez kötődik, amely nem sokkal a színésznő halála előtt került mozikba, melyben egy rövid jelenet erejéig Carrie Fisher fiatalkori digitális mását is lehetett látni. A színésznő nemcsak a végeredményt látta, hanem részt vett a Zsivány Egyes produkciós munkálataiban is.

Carrie Fisherrel kapcsolatban John Knollt, a vizuális effektusokért felelős kreatív igazgatót kérdezték, aki a Zsivány Egyes sztorijának írásában is részt vett. Knoll szerint Fisher imádta a filmbéli szereplését, ezt magának Kathleen Kennedy-nek, a Lucasfilm igazgatójának mondta, amikor Kennedy megmutatta neki a szóban forgó jelenetet.

„Felhívott Kathy nem sokkal utána, hogy megmutatta, és azt mondta, hogy „Nos, Carrie imádta.”

Knoll egyébként elárulta, hogy nagyon is ideges volt azzal kapcsolatban, hogy Carrie Fisher és Peter Cushing digitális mását is felhasználják – különösen amiatt, mert utóbbi már 24 éve elhunyt. Annak ellenére, hogy ő maga is húzódozott ettől a megoldástól, elmagyarázta, hogy miért volt erre szükség.

„A film jellege miatt, illetve amiatt a kapcsolódási pont miatt, amely a IV. epizódhoz köti, úgy gondoltam, hogy fontos, hogy Leia hercegnő és a régóta elhunyt Peter Cushing is szerepeljen a filmben, mit Grand Moff Tarkin. Leia a rövid jelenet miatt kellett, ahogy megkapja a terveket, Tarkin pedig azért, mert annyira fontos karaktere a IV. résznek és a Halálcsillag programnak.”

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu