J.J. Abrams-nak elege van a remake-ekből, rebootokból

Nem készít többé remake-et vagy rebootot (egy korábbi sorozatot újrakezdő produkciót) J.J. Abrams, akit Hollywood egyik legjobb rendezőjének/producerének és Steven Spielberg utódjának tartanak. Abrams nevéhez olyan vállalkozások kötődnek, mint az új Star Trek-sorozat, a Mission: Impossible-sorozat több epizódja (rendezőként vagy producerként) és a Csillagok háborúja újraindítása.

A People magazinnak elmondta, hogy a Star Treket és a Csillagok háborúját azért vállalta el, mert ezeken a filmeken nőtt fel, és nem tudott ellenállni a kísértésnek, de ezentúl eredeti és elgondolkodtató ötletekre koncentrál. Ilyen volt a Cloverfield, a vele nagyon lazán összefüggő Cloverfield Lane 10, illetve a hamarosan látható, még cím nélküli 2017 Cloverfield Movie amely a sajátos trilógia lezáró darabja. Ebben a sci-fiben egy űrhajó legénysége olyasmire bukkan, ami alapjaiban változtatja meg a világegyetemről alkotott fogalmainkat.

Abrams szeretné, ha kiszámíthatatlan dolgokkal lephetné meg a közönséget. Ugyanakkor ironikusan megjegyzi: mivel a mostanában a mozikat elöntő folytatások és rebootok hajdani roppant eredeti ötletekből sarjadnak, szeretne ő is valami olyasmit létrehozni, ami végtelen számú folytatást és rebootot szül majd.

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu