Átlépte az 1 milliárd dollárt a Halálos iramban 8 bevétele, egyben a kalózok kedvence

MOZI HÍREK – Harmadik hete tanyázik az észak-amerikai toplista élén a Halálos iramban 8, és közben az összbevétel átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt. Ez nem akármilyen eredmény, de ezt várták a produkciótól, ezért senki nem lepődött meg. A Universal stúdió immár az ötödik olyan filmmel büszkélkedhet, amely milliárdos bevételre tett szert (miközben a Halálos iramban 8 végső bevétele még nem is ismert). A milliárdos klubba a következő Universal-produkciók tartoznak: Jurassic World (1,67 M), Halálos iramban 7. (1,52 M),Minyonok (1,16 M), Jurassic Park (1,04 M).

Közben a Variety című szaklap azt jelenti, hogy a Halálos iramban 8-at az első héten 2,1 millió alkalommal szedték le a netről illegálisan. A kézikamerával felvett másolat valószínűleg Indiából származik. Ez egyébként elég gyenge eredmény, mert a Halálos iramban 7-et 4,74 milliószor töltötték le a bemutató utáni héten, a Jurassic Worldöt pedig 3,1 milliószor.

Javában forgatják a Jurassic World 2-t, és még legalább két Halálos iramban-filmre számíthatunk, a következőre 2019 tavaszán.

(Jurassic World 2 – hazai bemutató: 2018. június)

(Furious 9 – hazai bemutató: 2019. április)

A film kritikáját ITT olvashatjátok.

FORRÁS: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu