Lassított maratonnal ünneplik és parodizálják a Baywatch-fimet

MOZI HÍREK – Örökre a nézők retinájába égett a Baywatch című sorozat epizódjainak nyitó képsora, azaz a főcím, ahol a szereplők lassítva futnak a tenger felé. Ennek emlékére a hamarosan mozikba kerülő Baywatch-film kapott egy vicces klipet, amelyben Los Angelesben lassítva futnak egy maraton résztvevői. A több ezer résztvevőnek szerencsére nem kellett megtenniük mind a 42 kilométert, csupán 300 méter volt a táv, de így is beletelt egy kis időbe, amíg célba értek.

Egyébként a Baywatch híres lassított jelenete, amit azóta sokan koppintottak, prózai okok miatt született. A sorozat vágásakor derült ki, hogy kevés felvett anyag áll rendelkezésre a főcím képsoraihoz, ezért találták ki, hogy lelassítják a jelenetet, mert így dupla idő volt a feliratok megjelenítéséhez.

A Baywatch-mozi főszereplői Dwayne Johnson, Zac Efron, Alessandra Daddario és Priyanka Chopra, de felbukkan a sorozat két hajdani sztárja, Pamela Anderson és David Hasselhoff is.

A lassított maraton itt tekinthető meg:

(Baywatch – hazai bemutató: 2017. július 13.)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu