Friss információk a Die Hard 6-ról

MOZI HÍREK – Úgy látszik, hogy John McClane hamarosan újra akcióba lendül.

A Die Hard 6-ról már tudjuk, hogy az első rész előtt fog játszódni, méghozzá a ’70-es években, McClane karrierjének az elején. A film eddig Die Hard Year One néven volt ismeretes, viszont a stúdió mégsem ezzel a címmel kívánja a filmet megjelentetni.

A film mögött álló stúdió ugyanis dobja elvileg a Die Hard nevet teljes egészében, az új cím pedig a főszereplő nevét, azaz a McClane-t viseli majd. A producer a következőképpen nyilatkozott a döntést illetően:

„Kitalálhatod a szándékunkat a film címe alapján. Szeretnénk, ha [ a nézők] sokkal jobban törődnének John McClane-nel és sokkal inkább hozzájuk nőne a karakter, mind eddig bármikor korábban.”

A producer emellett kitért arra is, hogy mi a helyzet Bruce Willisszel, elvégre a színész már a 60-as éveit tapossa, a film pedig még az első rész cselekményei előtt fog játszódni, ami még a ’80-as években készült.

„Nem tudom, hogy csinálhatnál Die Hard-ot Bruce nélkül. A felvetés, hogy neki nem lesz nagy fontosságú a szerepe az új filmben, teljességgel helytelen. Fel fogjuk fedezni John McClane karakterét a 20-as éveiben, de legalább ekkora figyelmet fog kapni a 60 éves változata is.”

Forrás: MovieWeb

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu