Kiszivárgott néhány kép a Star Wars 9-ről

MOZI HÍREK – Napvilágot látott néhány kép a forgatásról.

A Star Wars 9. számozott részét jelenleg is forgatjáték Angliában. A film az új trilógia lezáró epizódja lesz, amely Az Ébredő Erőt, illetve Az Utolsó Jediket fogja követni. A forgatási helyszínek között szerepel a Black Park is többek között, innen pedig kiszivárgott néhány fotó.

Az említett helyszínről már korábban is volt fotós szivárgás, amikor is egy képet láthattunk az Ezeréves Sólyomról. A Black Park set azonban azóta elég komolyan meg lett változtatva, már ami a növényzetet illeti. A képeken látható helyszín valószínűleg a Yavin IV-es bolygót akarja ábrázolni, amely egy kulcshelyszín lehet majd az új rész sztorijában.  Ez Poe Dameron anyabolygója, ahol a szülei elültették az Erő-érzékeny fát, amit Luke Skywalker adott nekik.

Van esély rá, hogy a bolygó a lázadók új főhadiszállásaként fog szolgálni. Egyébként olyan rajongók is vannak, akik a képek alapján az Endorra tippelnek, de azért erre elég kevés az esély.

A Star Wars 9. része jövőre kerül a mozikba.

Forrás: MovieWeb

More photos from the black park Episode IX set! Courtesy of MakingStarWars. Last week set photos from Black Park leaked of the Millennium Falcon, the ship has now been covered in camouflage tarp probably in attempt to stop any more set leaks. A reliable source told MSW that they’ve started digging trenches there but they’re unsure if it’s for trenches like The Last Jedi had or just for camera set ups. Apparently there are two Black Park sets but it’s unknown if they’re connected. Plants and vines have been added as dressing, these are not native to Black Park. The long vines makes it appear more tropical, fitting the rumoured jungle planet that’s going to feature in IX. They remained MSW or scrapped concept artworks for Takodana. There’s been rumors that older cut content created for The Force Awakens is making its way into IX.

A post shared by Bespin Bulletin (@bespinbulletin) on

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu