Henry Cavill lesz Geralt a The Witcher sorozatban

MOZI HÍREK – A jelenlegi Superman, aki nagy videojátékos hírében áll, már korábban is kifejezte rajongását a karaktert illetően.

Henry Cavill fogja játszani Ríviai Geraltot a Netflix által készített sorozatban. Ezt maga a színész erősítette meg az Instagramját, amhol azzal viccelődött, hogy mi lesz az új szerepe a következő hónapokban. A forgatások hamarosan elkezdődnek, és joggal lehet mondani, hogy ez mind Andrzej Sapkowski könyveinek, mind a CD Projekt RED játékainak rajongói számára nagyszerű hír.

Henry Cavill egyébként maga is nagy játékos és már hetekkel ezelőtt jelezte, hogy szívesen eljátszaná Geraltot. Egyébként nem csak ő lesz az egyetlen nagy név a sorozatban: két olyan író is dolgozik rajta, akik korábban a Jessica Jones és a Daredevil című szériák sikeréhez is hozzájárultak, így minden jel arra mutat, hogy egy jó sorozatot fogunk kapni. A The Witcher megjelenése egyébként 2020-ra várható.

A következő videojátékos témájú Netflix sorozat egyébként a Castlevania, amelynek a második évada október 26-án fog megjelenni, még épp idejében Halloweenre.

 

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu