A Marvel Kapitány nem eredetfilm lesz

Több információ is napvilágot látott a közelgő Marvel Kapitány filmről.

A Marvel rajongók már minden bizonnyal tudják, hogy a Bosszúállók: Végtelen Háború végén Nick Fury karaktere segélyhívást küldött Marvel Kapitánynak, mielőtt porrá vált volna az univerzum fele populációjával együtt.

A Marvel kapitány nem eredettörténet lesz, jelentette be a Marvel, a film pedig feltehetőleg a harmadik és a negyedik Bosszúálók film közé fog beékelődni. A főhősnőt Brie Larson játssza, de fel fog tűnni a filmben többek között Samuel L. Jackson is a fiatal Nick Fury képében (feltételezhetően egy visszaemlékezés formájában), illetve Jude Law, aki meg is osztott pár gondolatot a filmmel kapcsolatosan.

„[Marvel Kapitány] elképesztő képességekkel rendelkezik, amiket ő afféle áldásnak érez, viszont meg kell még tanulnia, hogy hogyan is használja őket. Ez a motívum az egész filmen végigvonul, az, hogy a karakter megtanulja kordában tartani az érzéseit és megfontoltan használni a képességeit.”

Tehát a Brie Larson által játszott Marvel Kapitány már a film elejétől minden képességének birtokában lesz. A Marvel Kapitány március 8-án kerül a mozikba jövő évben, úgyhogy feltehetőleg nemsoká már egy előzetest is láthatunk belőle.

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu