Szexuális zaklató is szerepelt az új Ragadozó filmben

MOZI HÍREK – A rendező kénytelen volt bocsánatot kérni az említett személy castingolása miatt.

Jövő héten kerül a mozikba A Ragadozó, Shane Black rendezésében, aki egyébként szerepelt az eredeti filmben, emellett pedig olyan filmeket csinált, mint a Rendes Fickók, vagy éppen a Vasember 3.

Az említett rendező most kénytelen volt a nagy nyilvánosságtól bocsánatot kérni amiatt, hogy egy olyan színészt alkalmazott a filmjében, aki elméletileg 2010-ben szexuális kapcsolatba kezdett online egy 14 éves lánnyal – Steven Striegelről van szó, aki egyébként továbbra is azt állítja, hogy fizikai kpacsolat nem történt köztük.

A 20th Century Fox, A Ragadozó mögött álló kiadó egyébként a jelenetet, melyben a színész feltűnt, törölték a filmből, így ez már a mozikban sem lesz megtekinthető. Ami pedig különösen érdekes, hogy bár Shane Black úgy nyilatkozott, hogy barátja, Striegel megvezette őt, és hogy nem volt tudatában az általa elkövetett zaklatás súlyosságával, Striegel viszont azt állítja, hogy Black egész végig mindenről tudott.

Forrás: MovieWeb

 

Spread the love
Érdekességképp azzal kezdeném, hogy a The ABC Murdersből nem ez lesz az első videojáték-adaptáció, ugyanis még 2009 őszén a Nintendo DS-re
According to him, sex, games and movies are the most important parts of his life. And he''s a "hardcore in each of them".

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu