Meghalni, mint Drew Barrymore

MOZI HÍREK – Tavaly óta új sikolykirálynőt ünnepelhetünk: ő Jessica Rothe, a Boldog halálnapot! főszereplője, akit a történet szerint mindennap megölnek, de minden reggel újra felébred, és megpróbálja elérni, hogy megérje az estét, és kiderüljön, ki a gyilkosa. A végén persze össze is jön neki.

A nagy sikerű filmnek javában forgatják a folytatását, nem meglepő módon Boldog halálnapot! 2. címmel, természetesen Jessicával a főszerepben. A történetről semmit nem lehet tudni, csak az biztos, hogy a színésznő megint sokat fog sikoltozni. Ennek apropóján elárulta, kiket tekint példaképeinek a műfajban. – Természetesen Jamie Lee Curtis a nagy kedvencem, hiszen a Halloween teremtette meg ezt a műfajt – mondja Jessica. – De van még egy bálványom, Drew Barrymore. Eredetileg ő lett volna a Sikoly főszereplője, nem Neve Campbell, de Drew inkább annak a csajnak a szerepét választotta, akit a film legelején megölnek.

Ahogy öt perc után kinyírják, az a műfaj magasiskolája, ezért az ő példája lebegett a szemem előtt a Boldog halálnapot!forgatásán. Nem semmi úgy meghalni, mint Drew Barrymore.

Egyébként nem szeretem visszanézni magamat, különösen ebben a filmben nem, mert mégiscsak bizarr, ha azt látod, hogy tízpercenként beléd mártják a bökőt.

A Boldog halálnapot! kritikáját itt olvashatjátok.

(Happy Death Day 2U – hazai bemutató: 2019. február 14.)

FORRÁS: UIP Dunafilm

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu