Ismét Olaszországban, Matera mesés városában játszódhat a James Bond 25

MOZI HÍREK – A James Bond 25 főgonoszt pedig nagy eséllyel a Freddie Mercury alakításáért Oscar-díjat nyert Rami Malek alakítja.

A James Bond 25 (melynek még mindig nincs hivatalos címe) eseményei a 2015-ös SPECTRE után játszódnak és Daniel Craiget még egyszer utoljára sikerült visszaimádkozni a főszerepbe a 007-es ügynökként. A rendező, Cary Fukunaga (True Detective, Beasts of No Nation) már alig várja, hogy elkezdje a forgatást. Bár nagy eséllyel sok helyszínen zajlanak majd az események, egyet már biztosan ismerünk.

A Variety állítása szerint a film bizonyos jelenetei nagy eséllyel Olaszországban játszódnak, lévén a filmet Materában, a „barlanglakások városában” forgatják majd. Ez egy viszonylag kis város, de forgattak már itt filmet: egész pontosan Mel Gibson Passióját vették itt fel.

Persze egy James Bond filmben nagyon sok helyszín van, ennél a konkrét filmnél állítólag a szokás szerinti nyitójelenet játszódik majd Olaszországban, a többi helyszínről még nem tudni. Olaszország egyébként gyakori helyszín a 007-es filmekben, többek között az Oroszországból szeretettel, A kém, aki szeretett engem, a Moonrakert és a Casine Royale bizonyos jeleneteit is ott forgatták.

Ami Rami Maleket illeti: kb. egy hete derült ki, hogy állítólag ő alakítja majd a főgonoszt (erről még régebben is esett szó, egy másik forgatókönyv esetében, de akkor még ezt elvetették) és azóta már csak arra kell várni, hogy aláírja a szerződést, mire ezeket a sorokat olvassátok, talán ez már meg is történt. A friss Oscar-díjas sztár mellett régebbi Bond színészek is visszatérnek: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Ben Whishaw (Q) és nagy eséllyel Christoph Waltz is Blofeld szerepében.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu