Jennifer Lopez szexi Instagram képet osztott meg a Hustlers című film promóciójaként

MOZI HÍREK – Az idén 50 éves filmsztár bombázó, rózsaszín bikinis képpel hergeli a rajongóit az Instergram posztjában.

Jennifer Lopez szexi Instagram képet rakott fel az Instagram fiókján, amelyen az 50 éves sztár egy rózsaszín bikiniben látható, elképesztő formában. A kép persze már önmagában is figyelemre méltó, azonban ez valójában a Hustlers című bűnügyi film promóciója, amely egy megtörtént eseményt mesél el. A film olyan stripper lányokról szól, aki Wall Street dúsgazdag részvényeseiről húztak le rengeteg pénzt, miután egy „átbulizott” éjszaka során. A filmet Lorene Scafaria, egy eddig csak tévéfilmjeiről ismert 40 éves rendezőnő és forgatókönyvírónő írta és rendezte, Jessica Pressler eredeti története alapján, amelyet egy valóságos eseményeket megíró újságcikk ihletett.

Jennifer Lopez szexi Instagram képet még szombat este posztolta és ennek hatására az eddig relatíve ismeretlen filmről egyre több filmes portál kezdett írni, köztük a MovieWeb is, ahonnan a forrásunk származik.

Az eredeti bűnügy szerint a strip-tease táncosnők megelégelték, hogy a wall streeti (sokszor családos) ficsúrok – szerintük – nem megfelelő mértékben kompenzálják a gyakran szexbe hajló szolgáltatásaikat és megpróbáltak sokkal több pénzt kizsigerelni a gazdag brókerekből. Eleinte csak zsarolással, ám miután ez annyira nem volt hatékony, inkább úgy döntöttek, hogy MDMA és ketamin alapú kábítószert csempésznek az italukba és a drog hatása alatt veszik rá a férfiakat, így, vagy úgy, hogy akár a teljes bulizásra fenntartott bankszámlájukat is lenullázva a lányoknak utálják a pénzüket. Másnap aztán amikor a kábulatból felébrednek, a legtöbben nem mertek szólni a rendőrségnek, nehogy a feleségük megtudja, mi történt. „Ezért működött ilyen jól ez a buli, mert a pasik inkább elengedték az ügyet, nem mertek feljelentést tenni.” – mesélte az egyik lány a vallomásában.

A 30, 40, vagy 50 ezer dollárokról beszélünk, tehát átszámítva olyan 8-10 milliós számlák is kijöhettek egy ilyen „buli” után – a legtöbb sikeres bróker emiatt még nagy eséllyel nem ment csődbe, de ez azért épp elég lehetett ahhoz, hogy az egyikük berágjon, mert végül rendőrségi ügy lett belőle.

A Hustlers 2020-ban jön ki a mozikban, addig is a férfiolvasóink gyönyörködhetnek Jennifer Lopez szexi Instagram képében.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu