Dr. Dolittle utazása: újra nekifutottak Robert Downey Jr. filmjének

Komoly – 21 napos – utóforgatások folytak a Dr. Dolittle utazása című szuperprodukciónál. Az állatokkal beszélni képes doktort Robert Downey Jr. alakítja, a rengeteg digitális effektust használó produkció 175 millió dollárba kerül, így nem csoda, hogy tökélyre törekedtek az alkotók. A rendező az Oscar-díjas Stephen Gaghan (Traffic, Sziriána), ám mellé nemrég újabb két nehézsúlyú filmest hoztak a fedélzetre, Chris McKayt (Lego Batman) és Jonathan Liebesmant (Tini Nindzsa Teknőcök). Harag nincs a stábban, mert hivatalosan Gaghan maradt a rendező, a másik két szakember csak besegített, valószínűleg a digitális animáció és az állatos filmek terén szerzett széles körű tapasztalataik okán.

A Dr. Dolittle utazása elég nagy durranásnak ígérkezik, nem csupán Downey Jr. és a drága trükkök miatt, hanem mert a beszélő állatokat olyan nagy sztárok szólaltatják meg az eredeti változatban, mint Selena Gomez, Tom Holland, Emma Thompson, Ralph Fiennes, Michael Sheen, Antonio Banderas és Marillon Cotillard.

(The Voyage of Dr. Dolittle – hazai bemutató: 2020. január 16.)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu