Új (anti)hős születik

MOZI HÍREK – James Gunn, A Galaxis őrzői mindkét részének rendezője kitalált és létrehozott egy filmet, amely kicsit más műfajú, mint az eddigi munkái. A Brightburn – A lángoló fiú (Brightburn, hazai bemutató: május 9.) szuperhős film – mégis nagyon eltér minden mostanában szokásostól. Úgy kezdődik, ahogy ebben a témában elvárhatjuk: egy űrhajóban földre zuhan egy teljesen emberszerű csecsemő, akit egy gyerektelen házaspár befogad és szeretettel felnevel… de mire a babából fiatalember lesz, meghökkentő dolgok derülnek ki.

Egy friss interjújában Gunn el is mondta, hogy ikonikus horrorhőst akart alkotni, és bár az a kezdetektől egyértelmű volt számára, hogy a főhősön keverednek majd a szuperhősök és a horrorfőszereplők megjelenésének a szokásos jegyei, rengeteg munkával alakították ki a végső formáját.

– Olyan alapfigurát akartam létrehozni, mint amilyen Freddy Krueger vagy a Bőrpofa. Olyan egyértelmű és jellegzetes figurát akartam, ami azonnal, minden más információ nélkül is rémisztő, közben játékosan beidézi a szuperhősséget, de mégis egyértelműen a horrorban gyökerezik – mondta a producer, aki visszamenőleg is elnézést kért a jelmezért és a sminkért felelős munkatársaitól: ő is tudja, mondta, hogy elképesztően sok instrukciót adott, és folyton változtatta őket – hosszú idő telt el úgy, hogy nem volt elégedett semmivel, és a végső változat megtalálásához nagyon sok munkára volt szükség.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu