Az Iron Maiden gépe újra az eget hasítja

SPOTIFY HÍREK – A hónap elején megsérült Boeing 747-es újra készen áll arra, hogy folytassa útját, és szállítsa az ikonikus Iron Maiden zenekart turnéjuk megállóinak helyszíneire. A chilei Santiago repülőterén szenvedett súlyos balesetet a világ második legismertebb különgépe, az Ed Force One, vagyis az Iron Maiden repülője a hónap elején.

A gépet, amellyel az Iron Maiden világkörüli turnéjának állomásai között utazik, üzemanyag-utántöltésre vonatták, a vonórúd egy kanyarodás közben meghibásodott. Az elszabadult és kormányozhatatlan Boeing 747-es óriásgép nekiütközött a vonatójárműnek, két utas megsérült. A reptéri tűzoltóknak kellett kimenteni a járműből a pórul járt utasokat. Mindkettőjüket kórházba szállították. A repülőgép két bal oldali hajtóműve is megsérült, így ezeket cserélni kellett.

A gépet, amellyel az Iron Maiden világkörüli turnéjának állomásai között utazik, üzemanyag-utántöltésre vonatták, a vonórúd egy kanyarodás közben meghibásodott.

A javítási munkálatok nem voltak éppen egyszerűek. Minden alkatrészt több ezer kilómétert kellett utaztatni, hogy felszerelhessék. A zenekar azt mondta, hogy alig várják imádott repülőjük visszatérését.

Mikor megérkeznek Brazíliába, a gép még egyszer fel lesz töltve a banda közel 20 tonnás felszerelésével, és onnan indulnak majd tovább a Book of Souls World Tour-ra. Bruce Dickinson is a gépen utazik majd. „A sebesség, és az alaposság, amivel helyre pofozták a repülőnket elképesztő, és nagyon hálásak vagyunk a Chile-ieknek a segítségükért.”- Mondta Dickinson.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu