A U2 nyeri az iHeartRadio Music Awards Innovator díját

SPOTIFY HÍREK – A U2 is részt vesz a 2016-os iHeart Radio Innovator Awards eseményen jövő vasárnap, amit harmadszor rendeznek meg. Nemcsak mint fellépő lesz jelen az együttes, ugyanis hatalmas megtiszteltetés is éri őket, ugyanis az idei évben ők kapják meg az iHeartRadio egyik legnívósabb díját is. A hír meglepetésként érte az ikonikus zenekart.

A csapat idén ünnepeli fennállásának 40.-ik évfordulóját, és az iHeart Radio-s megjelenés mellett egy másik, rajongók szempontjából még fontosabb információt szolgáltattak, méghozzá azt, hogy elkezdtek dolgozni egy új anyagon. Március végén egy Los Angeles-i stúdiót kerestek meg, ahol megkezdték egy új album előkészületeit.

Az idei iHeart Radio Awards konferátora Jason Derulo lesz, és olyan sztárvendégek jelennek meg majd a színpadon, mint Meghan Trainor, Zayn Malik, Chris Brown, Fetty Wap, Demi Lovato és még sokan mások.

Az esemény élőben megtekinthető lesz a TBS, TNT és a truTV műsorán április 3.-án, este 8 órakor.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu