Ennyi volt az Inhumans mozifilm?!

MOZI HÍREK – Sokkolta a képregénysorozat rajongóit, hogy a Marvel törölte a filmet a megjelenési naptárából. Az Inhumans először 2018 novemberében került volna a mozikba, később a premier átkerült egy 2019 júliusi dátumra. Kevin Feige még nem is olyan régen azt nyilatkozta, hogy a film várhatóan ismét későbbre kerül, de a Marvel most egész egyszerűen kivette a premierjei közül.

Elképzelhető, hogy az eredetileg még nem tervezett bemutatók is bekavartak, hiszen az Inhumans 2014-ben még a harmadik fázisra volt datálva, de „behálózta” a napárat a Pókember: Hazatérés, a Hangya második része és a különálló Darázs film is, plusz maga a szál valamilyen szinten felvezetésre került az Agents of S.H.I.E.L.D.-ben is.

Nemrég maga Feige is megemlítette, hogy esetleg parkolópályára kerülhet a film. Tegnap pedig a Marvel hivatalosan is kivette a filmet a 2019-es premierek közül. A projektnek nem volt még rendezője, a forgatókönyvet Joe Robert Cole tette le az asztalra.

A Deadline egyébként azt írja, hogy az Embertelenek nem került végleg kukába, csak idő kérdése, hogy ismét foglalkozni kezdjenek vele. Tehát jó ideig csak a A SHIELD ügynökei (Agents of S.H.I.E.L.D.) sorozatban találkozhatunk a karakterekkel.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu