Annabelle legifjabb rajongója

MOZI HÍREK – Az Annabelle 2. – A teremtés (Annabelle: The Creation, hazai bemutató: augusztus 10.) egyik különlegessége, hogy egy árvaházban játszódik, vagyis az Amikor kialszik a fény rendezőjének új filmjében sok gyerek szerepel. A legfiatalabb közöttük nyolcéves, nagy horror rajongó, és a szülei is azok. És úgy tűnik, világ életükben arra vágytak, hogy a lányuk a moziban ijesztgessen: az ifjú színésznőt ugyanis Samara Lee-nek hívják, és különleges keresztnevét A kör című kultikus koreai horror főszereplője után kapta.

Amikor a szereplőgárda először olvasta össze a szöveget, Anthony LaPaglia, aki a filmben különleges babák készítésével foglalkozik, megkérdezte a kislányt, nem túl félelmetes-e neki, amit olvas.

– Nem félek – felelte erre a lány. – Hiszen már elmúltam nyolc!

És tényleg nem félt: David F. Sandberg rendező szerint a lehető legtöbb ijesztgetésben szeretett volna részt venni, és mindig új feladatokat kért: de csupa rémisztőt.

FORRÁS: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu