PosztmodeM, 2019.02.12. teljes műsor

A PosztmodeM c. műsor hallgatói már megszokhatták, hogy kéthetente jelentkezik a csapat élőben, a YouTube Live streamszolgáltatása segítségével, a Hyp-R stúdiójából. A ma (2019. febr. 19.) estétől elérhető teljes adásban a theGeek.hu portál főszerkesztője, Herpai Gergely is szerepel több érdekes témával!

Az élő adást követők lényegében az asztaltársasággal egyidőben (realtime) követhetik a témákat egy YouTube ablakban, és egyben megnézhetik azt az adást, aminek részeit másnaptól témablokkonként is elérhetővé tesznek a YouTube csatornájukon.
Az élő adás után egy héttel, az utómunkák után elérhetővé válik a műsor egyben megnézhető változata, amit egy viszonylag új megoldással, a nemrégiben a YouTube és a Facebook által egyaránt elindított „Premier” funkcióval teszik elérhetővé.

Ez annyit tesz, hogy pontban az élő adás után egy héttel, kedden 18:30-tól a YouTube csatornán elindul az egy héttel korábbi élő műsor felvétele, és – mintha csak élőben menne a műsor – mindenki ugyanazt látja, amíg a „premier” véget nem ér. Ennyiben tehát a megoldás hasonlít a mozibemutatóhoz, annak is van kezdési időpontja és a közönség tagjai együtt nézik meg. A YouTube-on praktikusan ez azt az előnyt is nyújtja a hallgató-néző közönségnek, hogy a videó melletti csetelő ablakban kommentálhatja a témákat és azt a többiek is valós időben láthatják. A premier végén természetesen a műsor elérhetővé válik, de ettől kezdve már mindenki akkor indítja el, amikor csak szeretné.
Ugyanez a premier funkció működik a Facebook-on is, ezt a PosztmodeM csapata úgy használja ki, hogy a YouTube premier után 22 órakor kezdődik a Facebook premier. Ott is lehet hozzászólni, illetve csetelni.

A mai adás (ami tehát a febr. 12-i élő műsor ismétlése) már bekészítve várja közönségét.
A YouTube-on itt lesz ma 18:30-tól:

A Facebook-on pedig itt lesz 22:00-tól.

Címszavakban a témákról:

Fények műhelye vagy digitális művészeti múzeum? – Új film: Alita, a kiborg lány története – „Ne legyél Julcsi!” – „Lehet jobb az internet!” – A YouTube támadná a dislike-támadásokat – POS terminál? Kártyaleolvasó! – Kütyühíradó: nyomtatott motorkerékpár!

A digitális világ érdekes!

Az asztaltársaságban ezúttal: Fülöp Hajnalka, dr. Bódi Zoltán, Herpai Gergely és Szilágyi Árpád.

Hangtechnikus: Asszony Zsolt
Operatőr: Gál Marcell
Fotó és stúdió-asszisztencia: Nemes Ilona
Adásrendező: Orsós József
Szignálzene: LukHash zenéje, www.lukhash.com
A műsor a Hyp-R stúdióban készült.

Kiindulópont a műsorhoz:
http://www.posztmodem.hu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu