Mi is ledöbbentünk, mekkorát kaszált hétvégén a Mi

MOZI HÍREK – Ezzel a számmal konkrétan a harmadik legnagyobb horrorfilm bevételét produkálta.

Jordan Peele Mi című horrorfilmje egész konkrétan 70.3 millió dollárral lett gazdagabb ezen a hétvégén, amely kisebbfajta rekordnak számít az amerikai mozipiacon is. Ennek köszönhetően a Tűnj el! rendezőjének következő filmje a mozitörténet harmadik legnagyobb nyitóhétvégéjét produkálta. Eddig csak két film előzte meg: Stephen King AZ-ja (123.4 millió dollárral) és tavalyi Halloween reboot (76.2 millió dollárral). Peele filmje egyértelműen hatalmas sikert aratott a rajongók és kritikusok körében egyaránt és sokan azt javasolják, hogy kétszer nézzük meg a filmet, hogy mindent megértsünk belőle.

Ami az amerikai top lista második helyezettjét illeti, az már nem akkor meglepetés: Marvel kapitányról van szól, amely további 35 milliót hozott a konyhára. Az eltelt három hét alatt, mely során Carol Danvers standalone filmje a mozikban volt, 910 millió dollárt kaszált, így már csak idő kérdése és rövidesen el fogja érni az egymilliárdosok klubját. Még annyit meg kell említeni a Marvel kapitányt illetően, hogy a legnagyobb bevételt Kínának is köszönheti, ahonnan 131. millió dollárt hozott haza. Kína elképesztően jó buli a szuperhősfilmeknek, nemrég az Aquaman és a Venom is ott kaszálta a legnagyobb bevételt.

A Mi című horrorfilmről a filmkritkánkta itt olvashatod.

A teljes top amerikai toplistát alant láthatjátok.

1.             Mi

2.            Marvel kapitány

3.             Wonder Park

4.             Five Feet Apart

5.            How to Train Your Dragon: The Hidden World

6.             Tyler Perry’s a Madea Family Funeral

7.             Gloria Bell

8.            No Manches Frida 2

9.             The LEGO Movie 2: The Second Part

10.          Alita: Battle Angel

 

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu